VÄLKOMMEN

17 oktober 2010

Välkommen till min blogg som kommer handla om vårt husbygge. Jag, min man och våra två små pojkar bygger ett Eksjöhus Trend. Går allt som planerat levereras huset den 21 december.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad glad jag är att jag hittade Din blogg!
Vi ligger i startgroparna för att bygga, vår första val är ett Trend, men vi har en annan reserv om det är så att någonting med tomten inte blir som vi tänkt, och vi måste ta vårt andrahandsval (isåfall passar inte trend riktigt med väderstreck osv.
Ska bli jättekul att följa Er och ert bygge! Och vad glad jag blir när jag ser ändringen med vardagsrummet! Vi har klurat på något liknande, dom att ta bort vinkeln mellan v.rum o kök (vilket då innebär att köket blir bredare men d blir ingen "naturlig" avgränsning. Men er idé var ju mycket bättre! Inte råkar du ha någon bild på hur baksidan blir att se ut?
Vi kommer inte att bygga i Sverige utan på Åland och har fått lite tråkigt och oengagerat bemötande av representanten för Eksjöhus tyvärr... han säger i telefonen att han ska maila innan morgondagen osv men gör inte det, man får ringa och påminna att han ska svara på frågor och när man frågar vad saker kostar så vet han inte och det kan ta en månad för honom att kolla upp, så allt känns som d bara blir mer och mer utdraget...

Förlåt nu att jag babblar på, jag kommer att starta en blogg jag med så fort vi kommer i gång på riktigt. Tills dess ska jag njuta av dina bilder!

/MVH Pia

Karin sa...

Hej! Vad kul med fler som ska bygga trend.

Vi kände att vi ville få bort vardagsrummet lite från köket, därför tror vi att det här blir väldigt bra. Kan lägga upp bilden på baksidan.

Vad tråkigt att er säljare är så oengagerad. Man tycker ju att han borde vara rätt så mån om sina kunder. Hur får han annars nånting sålt!? Hoppas han skärper till sig. Går det inte prata med nån annan säljare annars? Eller Eksjöhus huvudkontor?

Glöm inte hojta till när du startat er blogg! :)

Skicka en kommentar